Oriol Torras es consolida en el seu càrrec

(ETV) Oriol Torras, actual portaveu d'ERC a Esplugues ha tornat ha ser elegit per ser el candidat de cara a les eleccions municipals d'aquest 2019. 
L'acte de votació formal de la seva candidatura, l'única que s'ha presentant, s'ha portat a terme aquest 28 d'abril al Casal Robert Brillas d'Esplugues de Llobregat.
Els militants del partit han pogut votar d'acord a les línies que la pròpia formació ha pautat. Torras, que amb aquesta reeleció es consolida en el càrrec, ha volgut destacar el fort "aprenentatge" que han suposat aquests darrers 4 anys i es mostra amb il·lusió de cara a continuar exercint la seva tasca en el que considera una etapa de "canvi polític profund".

Així, les línies d'actuació de la formació per aquests anys són de continuïtat però alhora de transformació, basant-se en una realitat política, canviant i novedosa, a la qual han de donar resposta.

En principi les eleccions municipals estan previstes per al mes de maig de 2019 i coincidiran amb les eleccions al Parlament Europeu.