Qui és l'Ester?

Ester Martínez i Vallès és la candidata número 23 de la llista d'ERC a Esplugues a les eleccions municipals de 2019

Qui és l'Ester?
Qui és l'Ester?

Sóc veïna de dos barris, de la Plana i del Gall. 

Vaig néixer a la Maternitat de Barcelona i sempre he viscut a Esplugues. Som 3 germans, i jo sóc la petita i única nena. Vaig fer l´EGB i després fins a 3er de BUP. M´hauria encantat ser psicòloga però, com que no m´agradava gaire estudiar, als 20 anys vaig començar a treballar i fins ara no he parat.

He estat 20 anys treballant per a altres com encarregada, muntant botigues i formant personal. Després vaig obrir una botiga a Esplugues, La Piruleta. Han estat 4 anys molt especials ja que a més de seguir fent el que més m'agrada al meu poble, he conegut i m'he retrobat amb persones excepcionals.

Sempre he viscut per la feina però ara he decidit que vull treballar per viure, ja que hi ha altres prioritats, i també vull gaudir d'altres inquietuds que tinc. 

Primer de tot, poder estar amb la meva família i amics. I després, m'encanta viatjar, els esports (alguns veure'ls i d'altres practicar-los), la platja a l'hivern i la muntanya tot l´any... però el que més m'agrada és estar amb els meus nebots.

Sent de sempre d'ERC, estic molt contenta d'estar dins el partit i poder implicar-me i col·laborar al costat de persones amb un mateix fi comú, Esplugues.