Qui és el Rafa?

Rafael Macías és el candidat número 13 de la llista d'ERC a Esplugues a les eleccions municipals de 2019

Qui és el Rafa?
Qui és el Rafa?

Al llarg de la meva vida he treballat en diversos àmbits, fins i tot he tingut la meva pròpia empresa. La meva principal ocupació és la de la retolació, tant el disseny com la impressió i col·locació. També he treballat força temps en l'ambientació de parcs temàtics, centres comercials, hotels, etc. Actualment treballo en una empresa de fusteria i reformes, fent d'instal·lador i fabricador. Altres ocupacions que he tingut són la cuina, i una botiga d'estris per a la llar. I durant anys vaig treballar al camp amb bestiar.

Vaig néixer a Sevilla, ja que els meus pares eren d'allà, però encara sent un nadó els meus pares van emigrar cap a Catalunya per tal de tenir una oportunitat laboral per ells i per la família. Des que van arribar a Catalunya que hem residit a Esplugues, als barris de Can Vidalet i Can Clota. I més tard a La Plana-Montesa. Vaig estudiar arts i vaig dedicar-me durant molts anys al tema de la retolació. Més tard vaig deixar durant uns anys Esplugues i me'n vaig anar a viure al camp a un poble molt petit de Lleida que es diu Rubió. Vaig residir allà treballant al camp i amb bestiar durant un temps, i allà vaig tenir el meu primer fill. Per motius personals vaig tornar a Esplugues on he residit des de llavors. Ara mateix he tingut la meva segona filla.

El meu temps lliure m'agrada dedicar-lo a la meva família, m'agrada molt la muntanya, l'espeleologia, m'agrada la bicicleta i en general totes les activitats a l'aire lliure. Formo part de la Colla de Tres Tombs d'Esplugues amb la qual participo fa ja uns anys i amb la qual puc gaudir d'una de les meves grans passions, els cavalls. També m'agrada molt la música i el cinema.