Qui és la Rosalia?

Rosalia Vidal és la candidata número 12 de la llista d'ERC a Esplugues a les eleccions municipals de 2019

Qui és la Rosalia?
Qui és la Rosalia?

Sóc administrativa i visc al barri de Can Clota. Estic vinculada al Club Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet, a l'Associació de Veïns Can Clota i a Òmnium Cultural. M'agrada molt formar part d'aquesta llista electoral i em fa molta il·lusió.

Porto 30 anys treballant a l'Ajuntament de Barcelona, a l'Àrea d'Ecologia Urbana. Ens ocupem de la gestió de les incidències i queixes que ens arriben, principalment manteniment: neteja, parcs i jardins, clavegueram, pavimentació, sostenibilitat, etc. M'agrada molt la meva feina.

Vaig néixer a la Vila de Gràcia, tinc 55 anys i sóc mare de dos nois, el Sergi i el Marc. Estic casada. Em va costar molt marxar de Gràcia, però econòmicament no era possible, així que he viscut al Guinardó, a Can Serra (l'Hospitalet) i des de fa uns quants anys a Esplugues.

Em fa mal l'estómac quan veig injustícies, sóc una persona d'esquerres, catalana i catalanista, però ma mare era de Segòvia i el meu marit és asturià... així que a casa som força integradors i tolerants. Em considero una persona sense grans pretensions: m'agrada saber que els meus estan bé i, de tant en tant, veure'ls. 

M'agrada molt i necessito la natura, tant mar com muntanya; em dona energia i m'equilibra. També m'agrada el teatre i el cinema. I caminar.  Des de fa un any m'ensenyen a fer manualitats, a crear i treballar amb les mans...amb diversos materials i tècniques. Em fa feliç fer-ho.