Qui és la Paula?

Paula Brau és la candidata número 10 de la llista d'ERC a Esplugues a les eleccions municipals de 2019

Qui és la Paula?
Qui és la Paula?

Sóc del barri del Gall, treballo de tècnica sociosanitària i m'encanta tota la cultura catalana. A dia d'avui tinc com a meta arribar a ser una gran dona com ho va ser la meva mare, la Conxi, que era valenta, treballadora i positiva; i treballar per la República sempre amb l'amor que sento cap al nostre país.

Estic vinculada a la colla de Bastoners d'Esplugues, a les Corals Musicorum, a Pastorets i Companyia, a l'Escamot trabucaire d'Esplugues i a Boc de Biterna. Durant anys, he treballat de moltes coses: cangur de nens, professora de repàs, dependenta d'un forn de pa, i professora de ball. Més tard vaig ser auxiliar sociosanitària a l'Hospital Duran i Reynals i actualment treballo a Centres Assistencials Prytanis.

Vaig viure fins als 17 anys al barri de Can Vidalet. Des de ben petita he estat vinculada a diverses entitats d'Esplugues. Vaig estudiar el grau de tècnica sociosanitària perquè volia ajudar i estar en contacte amb les persones que pateixen algun tipus de malaltia.

Tinc una germana petita a la qual intento recolzar i ajudar dia a dia. En el meu temps lliure m'agrada llegir poesia sobre la lluita de les "dones rebels", la música i sobretot ballar. M'agrada fer totes les coses que em fan feliç.