Qui és el César?

César Romero és el candidat número 9 de la llista d'ERC a Esplugues a les eleccions municipals de 2019

Qui és el César?
Qui és el César?

Vaig néixer a Esplugues l'any 1970 i encara hi visc. Sóc d'esquerres, catalanista, republicà, cristià, sobiranista, espluguí, barceloní i baixllobregatí. I treballo d'interventor de l'Administració Local. També sóc exregidor de l'Ajuntament d'Esplugues (ho vaig ser entre els anys 1995 i 2007).

Sóc llicenciat en Dret, en Ciències Polítiques i Sociologia, i en Periodisme; també tinc màsters en Ciències Jurídiques, en Comunicació i Esport. Professionalment sóc funcionari de carrera del Cos Superior i del Cos de Gestió de la Generalitat (ara en excedència) i funcionari local d'habilitació estatal; professor de Dret de la UNED; preparador d'opositors del Centre d'Estudis Financers (CEF); i exàrbitre de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya. Vaig exercir també molts anys com a periodista.

En el meu temps lliure m'agrada molt llegir (preferentment literatura catalana contemporània), el Barça de futbol, el cinema (sempre en Versió Original), el teatre, escoltar rock i òpera, i la gastronomia en general.