Qui és la Mercè?

Mercè Martínez és la candidata número 16 de la llista d'ERC a Esplugues a les eleccions municipals de 2019

Visc al barri del Gall i sóc jubilada, però també delegada a Esplugues de l'Associació de Familiars de Malats d'Alzheimer i sòcia d'Omnium Cultural. Vaig treballar 43 anys d'administrativa a l'empresa de serveis Instal·lacions Clojugue S.A.

Filla d'Esplugues de Llobregat, on he viscut sempre; la tercera de 4 germanes; casada i amb un fill. Vaig estudiar a l'escola Isidre Martí i a l'Acadèmia Künel de Barcelona. Després de treballar d'aprenenta a unes gràfiques d'Esplugues, vaig entrar com administrativa en una empresa de serveis on he treballat tota la meva vida laboral. He participat a l'AMPA de l'escola bressol La Mainada i de l'escola Lola Anglada. Participo en el Consell de Cohesió Social de l'Ajuntament d'Esplugues, com delegada de l'AFA. No he estat mai afiliada a cap partit polític.

Practico Ioga i Chi Kung a l'Associació de Dones del Gall i Aquagym al poliesportiu de La Plana. També m'agrada fer muntatges fotogràfics a l'ordinador. En el meu temps lliure m'agrada gaudir de la natura, de caminades per la muntanya i gaudir del mar a l'estiu. L'assignatura que tinc pendent és trobar temps per dedicar a la lectura.