Qui és l'Edu?

Eduard Castelló és el candidat número 19 de la llista d'ERC a Esplugues a les eleccions municipals de 2019

L'Edu Castelló, en una instantània durant l'acte de la Flama del Canigó
L'Edu Castelló, en una instantània durant l'acte de la Flama del Canigó

Sóc d'Esplugues de tota la vida i estic vinculat a diverses associacions i entitats; entre d'altres, a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), a Òmnium Cultural, a la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), a Pastorets i Companyia, a Colla dels Tres Tombs d'Esplugues, a la Creu Roja i col·laboro amb Espluga Viva - Flama del Canigó.

Professionalment sóc autònom des de 1992 en l'àmbit de la premsa municipal i la publicitat local. També sóc ideòleg, impulsor i coordinador de L'Agenda Cultural i d'Activitats d'Esplugues. 

Vaig néixer l'any 1969. Fill de mare espluguina i pare barceloní. Casat des de 1995 i pare de l'Artur (1999) i la Jana (2004). Vinculat des de ben jove a diverses entitats: de teatre amb els Pastorets des de 1983; impulsor dels Pastorets d'Esplugues l'any 2000 i president de Pastorets i Companyia. Entitats de foc com Aligots o el Grup d'Animació i Pirotècnia La Terra (1985-1990), entitats de foment de la Llengua i la Cultura catalanes com la CAL Coordinadora d'Associacions per la Llengua i Òmnium Cultural, i de foment de la República com l'ANC Assemblea Nacional Catalana.

En el meu temps lliure m'agrada molt la muntanya i el senderisme, buscar bolets i a vegades trobar-ne, veure obres de teatre i concerts, el cinema i literatura; i també m'agrada molt la política local per fer un món més just i un país lliure i sobirà.