Qui és la Isabel?

Isabel Almató és la candidata número 6 de la llista d'ERC a Esplugues a les eleccions municipals de 2019

Sóc de Can Clota i al barri em coneix molta gent. Estic vinculada a diverses entitats i associacions: l'Espluga Viva, L'Avenç , participo amb Les Seccions de Sardanes i la Ràdio, l'ANC, la CAL, i la nova entitat creada fa pocs mesos a Esplugues Fòrum. Militant d'Esquerra Republicana des de fa uns quants anys.

Vaig treballar de dependenta fins al 1991, i després d'administrativa fins ara. Durant 20 anys, al sector de la construcció (habitatge públic municipal). Actualment treballo en una entitat de caràcter cultural i de mobilització social.

Sóc la gran de tres germans. Visc i he estudiat a Esplugues. Tinc un fill de 22 anys. Els meus avis, als qui no he conegut, van venir a viure a Esplugues als anys 40. La meva capacitat de participació i activisme amb tot el que m'envolta l'he heretada de la mare. No tinc més biografia que la de l'enriquiment personal, gràcies a les grans amistats que han passat per la meva vida.

La meva gran afició ha estat sempre la ràdio, que he heretat del meu pare, i que començo als 19 anys a Ràdio Estudi, després a Ràdio Desvern i actualment a Espluguesfm.cat. Passejar per la platja a l'hivern i veure les postes de sol ho considero un luxe que em permeto sempre que puc. El gust de perdre el temps amb les meves amistats amb llargues xerrades, sovint absurdes i alhora profitoses, per parlar de tot excepte de nosaltres i de ningú. Les tardes de diumenge sense fer res al sofà de casa fent zàping i amb l'ordinador tafanejant Internet.