Llista electoral

Llista electoral amb què Esquerra Republicana es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 a Esplugues de Llobregat

Foto de família al costat del Robert Brillas (27.4.2019)
Foto de família al costat del Robert Brillas (27.4.2019)

 

#1 - Oriol Torras

#2 - Herminia Villena

#3 - Joan Carles Sillero

#4 - Marta Alarcón

#5 - Roger Martínez

#6 - Isabel Almató

#7 - Juanjo Murillo

#8 - Maria Laiseca

#9 - César Romero

#10 - Paula Brau

#11 - Galo Guzman

#12 - Rosalía Vidal

#13 - Rafa Macías

#14 - Mireia Garriga

#15 - Joan Vàzquez

#16 - Mercè Martínez

#17 - Patrick Gisbert

#18 - Teresa Masot

#19 - Eduard Castelló

#20 - Carme Porta

#21 - Jenn Díaz Ruiz

 

Suplents:

S.1 (#22) - Josep Santacreu

S.2 (#23) - Ester Martínez Vallès

S.3 (#24) - Jaume Leyes

S.4 (#25) - Montserrat Fernández

S.5 (#26) - Ernest Briz

S.6 (#27) - Laura Sanagustín

S.7 (#28) - Enric Gelpí

S.8 (#29) - Glòria Font

S.9 (#30) - Jaume Calvo

 

La llista electoral d'Esquerra Republicana a Esplugues de Llobregat per a les eleccions municipals de 2019 és una llista molt més llarga del que es demana. De fet, per a una ciutat de la mida d'Esplugues només fan falta 21 persones per a poder-se presentar, que corresponen als 21 regidors que té el consistori. Però des d'ERC hem cregut que valia la pena fer un esforç per incorporar el màxim de gent possible i així representar d'una manera més fidel la realitat social i humana de la nostra ciutat. Per això presentem una llista amb 30 persones, 15 dones i 15 homes, de tipus cremallera, de gent molt diversa, alguns nascuts a Esplugues i d'altres amb origens molt diversos, amb diferents accents i llengües, i de molta varietat d'ocupacions professionals.

Aquesta llista també representa un esforç d'obertura del partit cap a la societat, ja que d'aquestes 30 persones, n'hi ha 12 que no són militants d'ERC, començant per l'actual regidora i número 2 de la llista, la nostra estimada Herminia. I també comptem amb persones que no fa pas massa temps militaven activament en d'altres espais polítics i que ara han volgut fer un pas al costat nostre per bastir junts un projecte guanyador, la qual cosa ens omple d'orgull. També hem fet un esforç per rejovenir la nostra proposta, incorporant una companya de només 18 anys acabats de fer, que presentem al número 8, i que és militant de Jovent Republicà, l'organització juvenil que torna a tenir estructura estable a Esplugues i que esperem que tingui molta continuïtat.

Pel que fa al repartiment territorial hem intentat que a la llista hi hagi presència de persones de tots els barris més poblats d'Esplugues. Per això hem incorporat 8 persones de la Plana, 6 del barri Centre, 6 del Gall, 5 de Can Vidalet (un barri en el qual hem fundat recentment una secció local de barri que està fent molta feina), 3 de Can Clota i 2 de la Montesa.

Finalment, també tenim el goig d'haver-hi pogut incorporar una col·laboració de luxe, l'escriptora i diputada al Parlament Jenn Díaz, que ha volgut donar-nos un cop de mà tancant la llista al número 21. Díaz té un vincle especial amb la ciutat d’Esplugues, on havia residit i on sovint se la pot veure en entorns escolars i esportius, a causa dels seus vincles familiars.