Oriol Torras a ETV: "En aquestes concentracions trobem a faltar sobretot el Partit dels Socialistes perquè l'únic que es demana és estar a favor de la democràcia"


Davant el processament de Francesc Homs als tribunals per ser un dels artífexs del 9N, bona part del consistori d'Esplugues s'ha mobilitzat per protestar i defensar les llibertats democràtiques. Regidors i regidores s'han reunit a la Plaça Santa Magdalena per llegir un manifest que defensa la democràcia i la llibertat d'expressió.

L'exconseller de la presidència Francesc Homs s'enfronta a una pena de nou anys d'inhabilitació per exercir un càrrec públic i una possible multa per prevaricació i desobediència. En una data tant senyalada, algunes forces polítiques han trobat a faltar algun grup polític absent a l'acte ja que el que es defensava aquest dilluns era única i exclusivament la democràcia per posar les urnes al carrer davant la petició sobirana.

El Portaveu del Grup Municipal d'ERC a Esplugues, Oriol Torras, va declarar que a ETV que "en aquestes concentracions trobem a faltar sobretot el Partit dels Socialistes perquè l'únic que es demana és estar a favor de la democràcia".


Homs ha admès tots els fets al Tribunal Suprem però s'ha excusat dient que no hi va haver forma humana d'entendre la resolució del Constitucional.

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament